Omeragić pojačao RK Maglaj

Stiže iz Dubrave

Omeragić pojačao RK Maglaj

H. Zilić

RK Maglaj nastavlja sa aktivnostima ovo ljeto.

Romantičari su ozvaničili još jedan transfer, a redove premijerligaša pojačao je Adi Omeragić koji dolazi iz redova hrvatske Dubrave.

Novo pojačanje RK Maglaj je Adi Omeragić koji nam dolazi iz RK Dubrava Hrvatska. Adi je rođen 4.12.2001.godine i igra na poziciji lijevog beka, visok je 197 cm.

U svojoj karijeri igrao je još za RK Gradačac i RK Sloboda Tuzla. Adi je još jedan od igrača iz plejade mladih i talentovanih čije vizije i želje su se poklopile sa našim.

I pored drugih ponuda iz Premijer lige Adi se odlučio za naš klub. Nadamo se da će Adi ostvariti svoje ciljeve i biti oslonac kako RK Maglaj tako i mlađih selekcija našeg nacionalnog tima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Zahvaljujemo se i Adijevim roditeljima na korektnim razgovorima i prijateljima kluba koji su omogućili da se ovaj transfer realizuje.

Adi dobro nam došao među Romantičare i da zajedno budemo", stoji u saopštenju RK Maglaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi