Miljan Stanić novi trener RK Maglaj

Ozvaničena saradnja

Miljan Stanić novi trener RK Maglaj

Haris Zilić

Počinju pripreme rukometnih klubova za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a dosta ekipa nove ziazove dočekuje sa određenim promjenama.

Tako će RK Maglaj u novu sezonu ući sa novim trenerom.

Na klupi Romantičara sjedit će Miljan Stanić, a saradnja između RK Maglaj i Stanića ozvaničena je u petak.

"Miljan Stanić novi je trener seniorskog tima RK Maglaj!

Na obostrano zadovoljstvo obavještavamo sponzore, partnere, navijače, prijatelje našeg kluba da sa potpuno novom vizijom, ciljevima i ambicijama ulazimo u novu sezonu i to sve sa novim šefom stručnog štaba iza kojeg stoji odlična rukometna i trenerska karijera.

Iza našeg novog trenera je 20 godina igračke karijere, od Kosovske Mitrovice gdje je rođen, pa onda Sintelon iz Kikinde, Apatin Kruševac, Doboj, Island, Portugal, Mađarska, Izrael.

Oglasi

Trenersku karijeru počeo u premijer ligi Izraela, pa se nakon tri godine vratio u Srbiju gdje je sa Kikindom osvojio Super B ligu. Zatim slijede Jugović Kać, dobojska Sloga, a sada je dio našeg kluba i romantičarske porodice.

Sigurni smo da ćemo sa našim novim šefom stručnog štaba predstaviti potpuno novi i drugačiji tim, te da ćemo zajedno, svakim danom, iz utakmice u utakmicu biti uvijek jači.

Miljanu želimo dobrodošlicu u naš klub i grad koji su uvijek znali prepoznati rad i raširenih ruku dočekati svakoga.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Također se radujemo da nam redovni gosti budu i članovi trenerove porodice, njegova supruga i djeca, koji će sigurni smo sada srcem navijati za RK Maglaj", stoji u saopštenju RK Maglaj.

Maglaj je nedavno ostao bez jednog od najboljih igrača i reprezentativca BiH Nedima Hadžića koji karijeru nastavlja u banjalučkom Borcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi