RK Maglaj potpisao ugovor sa Bašićem
Preuzeta fotografija

Zavidovićanin u Maglaju

RK Maglaj potpisao ugovor sa Bašićem

Rukometni klub Maglaj u svoje redove doveo je Harisa Bašića. 

Riječ je o igraču koji je ponikao u RK Krivaja, odakle je potom otišao u Gračanicu gdje je u protekle dvije sezone nastupao za istoimeni klub.

Čelnici Maglaja su sa dvadesetjednogodišnjim Bašićem pronašli zajednički jezik i on će u narednom periodu nositi dres ovog premijerligaša. 

Vrijedi istaći da je mladi Bašić u prošlosti imao priliku igrati i za juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Rukometaši Maglaja su u subotu počeli sa pripremama za narednu sezonu. U okviru prvog bazičnog dijela priprema će trenirati dva puta dnevno (teretana i Sportska dvorana), dok će se subotom trenirati na nekom od pomoćnih vanjskih sportskih terena. Drugi dio priprema će obuhvatati rad sa loptom i uigravanje ekipe, kao i nekoliko kontrolnih prijateljskih utakmica.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi