RK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje i ove godine organizuje turnir prijateljstva

Igra se predstojećeg vikenda

RK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje i ove godine organizuje turnir prijateljstva

Admin Čaušević

Rukometni klub „Sloga“ Gornji Vakuf-Uskoplje će i ove godine organizovati na rukometni turnir prijateljstva koji će se održati 31. agusuta i 1. septembra u sportskoj dvorani Gornji Vakuf-Uskoplje.

Ovogodišnji turnir prijateljstva podijeljen je u dva dana, prvog dana će se takmičiti omladinci, selekcije 2002 i 2004 godište gdje će pored domaćina učestvovati i Škola rukometa Zrinjski Mostar, RK Maglaj, RK Jajce, škola rukometa Respect Sarajevo, RK Donji Vakuf.

Drugi dan rezervisan je za nastupe seniora. Pored domaćina MRK Sloge , nastupaju i dvije premierligaške ekipe iz BiH RK Leotar Trebinje i RK Bosna Visoko, kao i RK Obilić Beograd član super lige Srbije.

"Nema sumnje da ćemo dva dana uživati u vrhunskom rukometu, s toga vas pozivamo da budete dio ovoga sportskog događaja koji ima i moto ovogodišnjeg turnira 'Zajedno smo bolji, zajedno nam je bolje'", poručili su organizatori turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi