Slogi stiže veliko pojačanje iz Vogošće

Čičkušić pojačava Slogu

Slogi stiže veliko pojačanje iz Vogošće

Edmir Škorić

Rukometni klub Sloga iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja na pragu je realizacije još jednog sjajnog transfera.

Nakon što je na klupu došao aktuelni selektor kadetske reprezentacije Srbije, iskusni Aleksandar Radosavljević, te povratkom na gol Demirović Berzada iz Katra, dres Sloge obući će još jedan sjajan igrač.

Kako nezvanično saznajemo, u redove Sloge dolazi Benjamin Čićkušić, jedan od najboljih igrača rukometne Premijer lige BiH.

Uz produženje ugovora sa najboljim desnim bekom lige Goranom Biljakom te i ostalih igrača koji su produžili ugovore, Sloga u narednoj sezoni ne želi igrati ulogu u borbi za opstanak nego gledati ka samom vrhu tablice rukometne Premijer lige .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi