Obrvan odredio sastav: Bez Malinovića protiv Austrije
FOTO: T. Hebib

Meč počinje u 18 sati

Obrvan odredio sastav: Bez Malinovića protiv Austrije

H. Zilić

Rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine od 18 sati u Grazu očekuje odlučujuća utakmica za plasman na EP. 

Zmajevima pozitivan rezultat znači i siguran plasman na EURO, dok i sa porazom imamo dobre šanse da se plasiramo kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Selektor BiH Ivica Obrvan je pred duel u Grazu napravio i jednu izmjenu u odnosu na prošli meč. Tako će umejsto Dejana Malinovića u sastavu biti Stjepan Jozinović

AUSTRIJA: Golub Doknić, Dominik Schmid, Janko Božović, Eric Dambock, Tobias Wagner, Sebastian Frimmel, Marin Martinović, Lukas Herburger, Gerald Zeiner, Julian Ranftl, Lukas Hutecek, Nikola Stevanović, Marko Katić, Robert Weber, Fabian Posch, Florian Kaiper,

BiH: Benjamin Burić, Admir Ahmetašević, Alen Ovčina, Stjepan Jozinović, Elmir Građan, Josip Perić, Mirko Herceg, Senjamin Burić, Vedran Delić, Ivan Karačić, Nikola Prce, Vladimir Vranješ, Dino Hamidović, Neven Stjepanović, Ibrahim Haseljić, Mirsad Terzić.

Top Komentari

Baco
Ne igra Obrvan ,igraci su nam nula bodova.Odigraju jednu dobru i sest losih.Ma bjezi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi