Očajan tretman bh. rukometaša u Estoniji: Čak im i dvorana bila zabranjena za treninge

Nisu trenirali od 2. januara

Očajan tretman bh. rukometaša u Estoniji: Čak im i dvorana bila zabranjena za treninge

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra u gostima protiv Estonije meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naše izabranike dočekao je veoma loš smještaj u Estoniji, a članovi naše ekspedicije nisu mogli vjerovati na kakav način su dočekani.

Bili su bez pravog obroka dva dana, te su hranu dobijali u veoma malim količinama. Pored toga nisu imali pravo da izlaze na terenu i čak su treninge obavljali u svojim hotelskim sobama i povremeno u hodnicima.

Naime, posljednji pravi trening izabranici Bilala Šumana odradili su 2. januara u Sarajevu pred polazak u Estoniju.

Nakon što su doputovali na odredište plan je bio da se odradi još nekoliko treninga, ali to im nije omogućeno jer su Estonci zabranili našoj selekciji korištenje dvorane za trening.

Utakmica počinje u 18:30 sati, a naš tim će na megdan Estoniji bez ijednog pravog treninga od 2. januara. Nadamo se da će se naši momci za ovakav očajan tretman osvetiti na parketu i donijeti pobjedu BiH.

Promo

Top Komentari

AsmirM
Sta ce im trening uvijek jedno poluvrijeme igraju a drugo se setaju i prokockaju. Uslovi su odlicni rezultati su vam nikakvi. Imal selektor LICENCU ????
0 12
bhodzic
Treba naš savez odmah žalbu EHF pisemno uputiti.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti