Burić i Flensburg imali noć za zaborav, dva gola Panića u trijumfu Montpelliera

EHF Liga prvaka

Burić i Flensburg imali noć za zaborav, dva gola Panića u trijumfu Montpelliera

H. Zilić

Odigrana su preostala dva meča večerašnjeg programa četvrtog kola rukometne Lige prvaka.

Flensburg je poražen od Vive Kielcea rezultatom 37:29 tako da Burić i društvo imaju noć za zaborav.

Naš golman nije bio toliko loš na golu Flensburga obzirom da je skupio sedam odbrana, dok je u napadu raspucan bio Mensing sa devet pogodaka.

Kielce je do trijumfa predvodio Sicko sa devet golova, šest je dodao Nahi, dok su na golu dvojac Kornecki i Wolff zajedno skupili 12 uspješnih intervencija.

Montpellier je slavio u Skoplju protiv Vardara rezultatom 25:31.

Francuski tim do trijumfa je predvodio Bos sa sedam pogodaka, kao i Villeminot, Pellas je psotigao pet, dok se naš Marko Panić dva puta upisao u strijelce.

U timu Vardara izdvojio se Dibirov sa sedma golova, a treba istaći 12 intervencija golmana Montpelliera Kevina Bonnefoija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi