Njemačka i Bosna i Hercegovina igraju pred publikom

Najavili iz njemačkog rukometnog saveza

Njemačka i Bosna i Hercegovina igraju pred publikom

Esmer Oštraković

Utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Njemačke i Bosne i Hercegovine biti će odigrana pred publikom

To je najavio Njemački rukometni savez, a utakmici će moći prisustvovati oko 2500 navijača.

Utakmica se igra u Dusseldorfu 5. novembra, ali još uvijek nije poznat tačan broj navijača koji će moći prisustvovati susretu, jer bi on mogao varirati zbog epidemiološke situacije.

"Sretni smo što se možemo takmičiti uz prisustvo publike. Naravno, zdravlje sudionika kvalifkacionih utakmica je na prvom mjestu.", rekao je direktor njemačkog rukometnog saveza, Mark Schober.

U Dusseldorfu su krajem prošlog mjeseca odigrane utakmice Super kupa. Susreti su i tada odigrani uz prisustvo publike.

Top Komentari

AsmirM
I tko je selektor , imal onaj licencu . Hocel bit konkyrsa . Tko je predsjednik ..itd ?????? Tko ce platit troskove hocel bit opet sadaka.
2 0
sport1
Pa Suman je selektor, jer je covjek patriota, strucnjak i velika igracina bio, to njima smeta u tkz. savezu, mada njima manje smeta, sta vise odgovara svim tim ublehasima sto covjek iz svog dzepa placa troskove. Sretno momci...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi