Austrijance čekao pakao dvorane kojoj je suđeno:  Rukometni Zmajevi domaćini u Bugojnu

Koronavirus je spriječio duel sa Rumunijom

Austrijance čekao pakao dvorane kojoj je suđeno: Rukometni Zmajevi domaćini u Bugojnu

S. Mlaćo

Rukometna reprezentacija BiH kvalifikacijsku utakmicu za Evropsko prvenstvo protiv Austrije igrat će prema svemu sudeći u Bugojnu.

Susret će kako je planirano biti odigran 08.11. 2020. godine sa početkom u 20 sati u KSC Bugojno.

Bugojanci su naše rukometne Zmajeve trebali ugostiti u susretu predbaraža protiv selekcije Rumunije 19.04. i najavljivao se pravi spektakl no koronavirus je sve zaustavio i susreti nisu ni odigrani.

Ipak, Bugojnu je očigledno suđeno da ugosti našu reprezentaciju i nema sumnje da se očekuje pravi spektakl u prepunoj dvorani.

U Bugojnu ne kriju oduševljenje i nadaju se da će biti pravi domaćini, te da će izabranici Bilala Šumana dugo pamtiti atmosferu sa tog meča.

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naša selekcija nalazi se u grupi sa Njemačkom, Austrijom i Estonijom.

Top Komentari

Lalaland
Ovu dvoranu zakonom zabraniti
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti