Korona "ušla" i u RK Borac, odgađa se duel 5. kola  Premijer lige protiv Slavije

Korona "ušla" i u RK Borac, odgađa se duel 5. kola Premijer lige protiv Slavije

A. Beganović

Duel 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše između Slavije i Borca najvjerovatnije će biti odgođen.

Naime, iz Rukometnog kluba Borac sinoć su obavijestili javnost da je njihov igrač Saša Puljizović pozitivan na korona virus te da se zbog toga kompletna ekipa nalazi u obaveznoj izolaciji.

"Rukometni klub Borac m:tel obavještava javnost da je prvotimac Saša Puljizović pozitivan na virus korona. Čim je osjetio prve simptome, Puljizović je otišao na testiranje, koje je pokazalo da je pozitivan na Kovid 19. I Saša kao i svi drugi prvotimci odmah su stavljeni u izolaciju. O svemu smo obavijestili nadležne institucije od kojih očekujemo konkretne instrukcije, odnosno uputstva za naredne korake", naveli su iz banjolučkog kluba.

Podsjetimo, u prva četiri kola Borac je upisao isto toliko pobjeda, dok je Slavija odigrala tri meča i još uvijek je bez pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi