Svi su negativni: Rukometaši Borca ponovo u pogonu

Testiranje prošlo dobro

Svi su negativni: Rukometaši Borca ponovo u pogonu

E. Oštraković

Prije dvije sedmice potvrđeni su pozitivni slučajevi COVID-19 u ekipi Borca iz Banja Luke, te se cijela ekipa nalazila u izolaciji.

Novo testiranje izvršeno je jučer, te je pokazalo da su svi igrači negativni, te se Borac vraća trenažnom procesu i takmičenju u Premijer ligi BiH.

Svi igrači su uspješno prošli testiranja, a Borac će prvu utakmicu odigrati već u srijedu na domaćem terenu protiv RK Derventa.

Oni su propustili tri utakmice i to protiv Gračanice, Vogošće i Slavije, te će igrati u ritmu srijeda- subota kako bi odigrali sve utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi