Rukometaši Borca poraženi od Škofja Loke

Prijateljski meč u Prijedoru

Rukometaši Borca poraženi od Škofja Loke

Rukometaši Borca m:tel poraženi su danas u prijateljskom susretu sa slovenačkom Škofja Lokom, 32:31, koji je odigran u Prijedoru.

Iako su "crveno-plavi" bili mnogo bolji rival i prvo poluvrijeme riješili su svoju korist (19:14), u nastavak susreta slovenački prvoligaš je ušao bolje i već nakon sedam minuta stigao prednost Banjalučana.

Do kraja utakmice vidjeli smo zanimljivu i izjednačenu igru. Pola minuta prije kraja izabranici Mirka Mikića, pri rezultatu 31:31, nisu iskoristili jedini sedmerac na utakmici, što su igrači Škofja Loke kaznili i dvije sekunde prije isteka 60. minuta postigli gol za pobjedu.

Najefikasniji u dresu Borca m:tel bili su Milan Dakić i Vukašin Rakocija sa po šest, dok je Bojan Rađenović postigao pet golova. Na drugoj strani, Alen Šibanc bio je precizan sedam puta.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Isti rivali odmjeriće i sutra snage, ali u dvorani "Borik", od 18 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi