Rukometaši Slobode upalili motore: Počele pripreme za novu sezonu

Kadić izvršio prozivku

Rukometaši Slobode upalili motore: Počele pripreme za novu sezonu

S pripremama za sezonu 2020/2021. zvanično su započeli i rukometaši Slobode.

I igrački kadar Slobode pretrpio je određene promjene. Tuzlaci su se pojačali sa lijevim krilom i reprezentativcem Alenom Ovčinom, Edinom Klisom, Amarom Husejnovićem, Adnanom Tufekčićem, Damirom Halilkovićem , a osnažena je konkurencija i na golmanskoj poziciji dovođenjem Dražena Stojanovića.

Trener Davor Kadić očekuje da će svi igrači koji su došli opravdati povjerenje u pomoći Slobodi u ostvarenju zacrtanih ciljeva, a nakon prozivke, nova-stara ekipa Slobode je odradila trening na atletskoj stazi stadiona Tušanj.

Igrači koji su se odazvali prozivci su: Adnan Tufekčić, Alen Ovčina, Amar Husjenović, Amir Imamović, Bakir Pirić, Damir Halilković, Dražen Stojanović, Edin Klis, Eldin Vuković, Emir Suhonjić, Ermin Jusić, Harun Djana, Ismar Bajrić, Jasmin Nurkanović, Mirza Jusufović, Muharem Milkunić, Omar Karahodžić, Renato Čajić, Tarik Fares, Tarik Okanović i Zdravko Čajić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podsjećamo, u trenutku prekida rukometne Premijer lige BiH zbog pandemije virusa COVID - 19, Sloboda se nalazila na 8. poziciji sa omjerom od osam pobjeda, devet poraza i jednim remijem sa ukupno osvojenih 25 bodova. Sloboda je također izborila plasman Final 4 Kup-a Bosne i Hercegovine koji se trebao igrati 2. i 3. maja ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi