Rukometaši Vogošće dogovorili pripremne mečeve

Vrijedno se spremaju

Rukometaši Vogošće dogovorili pripremne mečeve

E. Čaušević

Rukometaši Vogošće počeli su nedavno priprema za novu sezonu, a uskoro će ovaj tim odigrati i nekoliko pripremnih utakmica.

Igrači Vogošće punom parom spremaju se za novu sezonu, a šef stručnog štaba Daniel Riđić izjavio je da je zadovoljan dosadašnjim radom ekipe. Rukometaši Vogošće uskoro će odigrati nekoliko pripremnih utakmica, a prvi službeni meč igraju krajem mjeseca.

Vogošća će za tri dana odigrati pripremnu utakmicu u gostima protiv Konjuha, a zatim će učestvovati na Memorijalnom turniru "Zaim Kobilica" u Zenici gdje će još nastupati Čelik, Nexe i Sloga iz Kraljeva.

Krajem mjeseca Vogošću očekuje i prava međunarodna utakmica kada će na domaćem terenu ugostiti Maccabi iz Tel Aviva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi