Emocije i ponos na licima rukometašica: Evropa se tresla tokom intoniranja himne Crne Gore

Da se čovjek naježi

Emocije i ponos na licima rukometašica: Evropa se tresla tokom intoniranja himne Crne Gore

H. Zilić

Rukometašice Crne Gore nisu uspjele da se plasiraju u finale Evropkog prvenstva čija se završnica igra u Ljubljani. U polufinalu su poražene od Danske rezultatom 27:23.

Crnogorkama je tako ostala borba za bronzanu medalju sa poraženim iz duela Norveške i Francuske.

Prije meča rukometašice Crne Gore su zajedno sa navijačima na nevjerovatan način otpjevale himnu svoje države.

Emocije su bile prisutne u svakom trenutku, a Lavice su još jednom pokazale kako se igra za svoju državu i kako se gine na terenu u dresu sa državnim grbom.

Video tokom intoniranja himne Cnre Gore postao je odmah viralan i brzo se širi društvenim mrežama.

Mnogi komentarišu da su Crnogorke večeras "prekucale" i italijanske fudbalere koji su također poznati po jakim emocijama tokom intoniranja nacionalne himne.

Oglasi

Video će vam dati najbolji odgovor kako je to večeras izgledalo u Ljubljani.

Danska zaustavila crnogorske Lavice

Danska je od samog početka utakmice imala vodstvo, Crnogorke kao da su bile u nekom grču.

Dankinje su to iskusno koristile, a možda i do ključne prednosti dolaze u finišu prvog poluvremena koje su dobile sa 14:10.

U nastavku egal susret i ritam koji je odgovarao Danskoj. Igralo se gol za gol, Crnogorke su u nekoliko situacija dolazile na -3 gola zaostatka, ali to je bilo sve. Na kraju je Danska slavila rezultatom i izborila finale

Dansku je do trijumfa predvodila sjajna Emma Cecilie Uhrskov Friss sa sedam postginutih golova, a u napadu je pratila Mie Enggrob Hojlund sa šest golova. Na golu reprezentacije Danske Sandra Toft je skupila devet intervencija.

U timu Danske bila je i mlada Elma Haličević koja je ranije odlučila da nastupa za ovu skandinavsku selekciju.

Kod Crnogorki raspoložene su bile Đurđina Jauković i Itana Grbić sa sedam postignutih golova, dok je na golu Marina Rajčić skupila šest uspješnih intervencija.

Top Komentari

Gvardijan
Bravo cure.Tako se voli svoja domovina i zemlja.Svaka cast.
4 0
Antaressa
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi