Rukometašice Jedinstvo AtlasRelaxa deklasirale ekipu Bihaća

Nova pobjeda izabranica Jasmina Unkića

Rukometašice Jedinstvo AtlasRelaxa deklasirale ekipu Bihaća

E. Dindić

U okviru 15.kola Premijer lige za rukometašice večeras su se sastale ekipe Jedinstvo AtlasRelaxa i ekipa Bihaća.

Od prvog pa do posljednjeg minuta dominirale su domaće rukometašice koje su slavile pobjedu rezultatom 52:18 (30:12). 

Od prvog sudijskog zvižduka vidjelo se da će na terenu to biti igra mačke i miša, pa su izabranice Jasmina Unkića iz minute u minutu povećavale prednost. Nakon 30 minuta rezultat na semaforu je glasio 30:12 u korist ekipe Jedinstvo AtlasRelax.

U nastavku trener domaćih rukometašica daje priliku rukometašicama i sa manjom minutažom, ali prednost se povećavala iz minute u minutu za konačnih 52:18. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Kod domaćih rukometašica bolje od ostalih su bile Armina Isić i Matea Šumelj koje su postigle po 10 golova, dok je Indira Horozović dodala 7. 

Gošće iz Bihaća predvodila je Adelina Dautović sa 6 golova, dok je Azra Hafurović postigla 5 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi