Rukometašice Krivaje srušile Maccabi, slijedi revanš već danas

EHF Challenge kup, 3. kolo

Rukometašice Krivaje srušile Maccabi, slijedi revanš već danas

Rukometašice Krivaje u okviru 3. kola EHF Challenge Cupa u Zavidovićima su savladale Maccabi Rishon Lezion rezultatom 25:21.

Zavidovićanke su uz veliku podršku publike odigrale odličan meč. Od samog starta su nametnule svoj tempo, što je rezultiralo time da već na odmor odu pri vodstvu od pet golova razlike, a stečenu prednost su do kraja uspjele održati i zasluženo slaviti.

Do pobjede Krivaju su predvodile Jasmina Ćatić i Sara Bašić koje su postigle osam, odnosno šest pogodaka, a u izraelskom timu bolja od ostalih bila je Nifsan Dunay sa sedam pogodaka.

U Zavidovićima će danas biti odigran revanš u kojem će nominalni domaćin Maccabi.

Za Krivaju je ovo, inače, četvrti put u nizu da predstavlja BiH u evropskim rukometnim kupovima.

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Adio Slaven !!! Druga liga.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi