Ruskinje savladale Crnu Goru i osigurale mjesto u polufinalu

Upisale četvrtu pobjedu

Ruskinje savladale Crnu Goru i osigurale mjesto u polufinalu

E. Čaušević

Rukometašice Rusije dans su savladale Crnu Goru sa 35:28 u četvrtom kolu grupa 2 Svjetskog prvenstva u Japanu.

Ruskinje su lakše od očekivanog došle do pobjede protiv Crne Gore i tako osigurale plasman u polufinalu. Ekipa Crne Gore nema šanse za polufinale i u zadnjem kolu će se boriti za mjesto koje vodi u kvalifikacije za Olimpijadu.

U današnjem meču Rusija je od prve minute imala prednost na svojoj strani iako se Crna Gora dobro držala. Nakon prvog poluvremena Ruskinje su vodile sa 17:16.

Međutim, u drugom dijelu Rusija je prelomila meč. Rukometašice ove zemlje su napravile sjajnu seriju i ozbiljnu prednost koju Crnogorke jednostavno nisu mogle stići.

Na kraju je Rusija slavila sa 35:28 i upisala četvrtu pobjedu i u posljednjem kolu će već razmišljati o polufinalu.

Ruskinje je do pobjede vodila nevjerovatna Iuliia Mangarova koja je zabila 12 golova, a Frolova je postigla deset. U ekipi Crne Gore istakla se Jovanka Radičević sa osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi