Šarić: Zbog privatnih problema ne dolazim na okupljanje

Radovao se pozivu

Šarić: Zbog privatnih problema ne dolazim na okupljanje

A. Beganović

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dragan Marković prije par dana objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće baraž duele sa Njemačkom.

Na Markovićevom spisku našao se i golman Barcelone, Danijel Šarić, no isti je obavijestio selektora da se neće odazvati pozivu.

Ovu informaciju SportSport.ba je sinoć objavio, a danas je na našu adresu stiglo i Šarićevo saopštenje.

"Želim se obratiti javnosti i svim navijačima naše reprezentacije i reći da žalim što ću propustiti tako važne utakmice, ali razlog tome su privatni problemi, koji su ovaj put prioritet! Svim srcem ću biti uz naše momke i ako sve uspijem riješiti, želim ih bodriti sa tribina u Sarajevu! Na poziv selektora i Saveza, pozitivno sam odgovorio jos prije dva mjeseca ,a zvanični poziv stigao je 11.maja i radovao sam se okupljanju jer svi imamo istu želju, odlazak na Svjetsko prvensto. Svojim saigračima želim sreću i vjerujem da ćemo doći do zacrtanog cilja", navodi se u Šarićevom saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.