Sedmerac nastupa u Beogradu

Jedini bh. predstavnik na prestižnom turniru

Sedmerac nastupa u Beogradu

Nakon odličnih nastupa u Omladinskoj ligi JUG ekipa škole rukometa Sedmerac iz Sarajeva sa generacijom 2002/03 učestvovat na prestižnom međunarodnom turniru u Beogradu.

Ekipa iz Sarajeva je u ovoj konkurenciji jedina iz BiH te će na turniru imati priliku da odmjeri snage sa vršnjacima iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Rumunije.

Ovo je odlična prilika za dodatni razvoj ove škole i mogućnost odigravanja utakmica sa ekipama izvan BiH.

"Škola rukometa Sedmerac se trenutno takmiči u Omladinskoj rukometnoj ligi JUG sa tri generacije, te smo ponosni na sve naše članove kojih je svakim danom sve više. Posebno nas raduje interes mlađih dječaka za ovaj sport", kazao je trener Sanjin Kolaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije