Semir Zvekić i Jasmin Omerović prva pojačanja RK Iskra Bugojno
Osim ovih igrača, očekuje se dolazak još nekoliko igrača, sa kojima će sloga zaokružiti igrački kadar za narednu sezonu.

Novi premijerligaš se pojačava

Semir Zvekić i Jasmin Omerović prva pojačanja RK Iskra Bugojno · Zvanično

E. Oštraković

Novi rukometni premijerligaš, RK Iskra Bugojno, krenuo je sa sklapanjem ekipe za narednu sezonu.

Po prvim pojačanjima čelnici Iskre pokazali su da ne žele biti samo prolaznici u Premijer ligi BiH.

Naime, prva pojačanja RK Iskra Bugojno su Semir Zvekić i Jasmin Omerović, a novi ugovor je potpisao i kapiten ove ekipe Ajdin Velić.

Semir Zvekić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Krivaju, Slogu iz Doboja, Čelik, Kakanj, a u prošloj sezoni sa dosta uspjeha nosio je dres RK Gračanica. Zvekić nastupa na poziciji pivota.

Jasmin Omerović nastupa na poziciji desnog krila, a nastupao je za ekipe Krivaje, Željezničara, Maglaja, Vogošće, a u Iskru dolazi iz Čelika.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Osim ovih igrača, očekuje se dolazak još nekoliko igrača, sa kojima će sloga zaokružiti igrački kadar za narednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi