Senzacija Loewena u Barceloni!

Rukometna Liga prvaka

Senzacija Loewena u Barceloni!

Danas su odigrane i tri utakmice rukometne Lige evropskih prvaka, koje su donijele i veliko iznenađenje.

Najveći favorit za novi naslov evropskog prvaka, moćna španska Barcelona, dočekala je na svom parketu njemački Rhein Neckar Loewen u susretu u kojem su Katalonci važili za apsolutnog favorita. To, međutim, nije impresioniralo uporne Nijemce, koji su u veoma uzbudljivom i neizvjesnom meču slavili pobjedu sa golom razlike (31:30).

Kiel na svom parketu nije ponovio kiks Barcelone, te je sa uvjerljivoh 12 golova razlike kući ispratio Chambery (35:23), dok je Pick Szeged u još jednom uzbudljivom susretu bio bolji od Schaffhausena rezultatom 29:26.

Rezultati

Kiel - Chambery 35:23
Barcelona - Lowen 30:31
Szeged - Schaffhausen 29:26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.