Skauti ponizili Goražde, Studenti bolji od Čelika

Izviđač na kraju treći

Skauti ponizili Goražde, Studenti bolji od Čelika

Adnan Beganović

Sinoć je odigrano posljednje 10. kolo Lige 6. U susretu koji je odlučivao o prvaku Sloga je savladala Borac, u Ljubuškom je Izviđač bio bolji od Goražda (36:22), dok je Bosna u Vogošći savladala Čelik (31:29).

Rukometaši Izviđača su sa ubjedljivih 36:22 savladali Goražde, te su tako na kraju zauzeli treće mjesto, koje će možda voditi u SEHA ligu.

Tokom svih 60 minuta Skauti su bili bolji i na kraju su zasluženo slavili. Na golu je briljirao Benjamin Burić, koji je imao 20 uspješnih intervencija, a najefikasniji igrač susreta bio je Senjamin Burić sa osam postignutih golova.

Rukometaši Bosna BH Telecoma u Vogošći su ugostili Čelik i stigli su do druge pobjede u prvenstvu. Slavili su Studenti sa 31:29.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.