Trener Vogošće nakon meča

Skopljak: Odigrali smo evropsku odbranu

Trener RK Vogošća Poljine Hills Senad Skopljak bio je veoma zadovoljan nakon pobjede njegovog tima na domaćem parketu protiv Izviđača u okviru Premijer lige BiH. 

On je nakon utakmice istekao da je njegova ekipa odigrala evropsku odbranu.

"Mi smo se zaista pribojavali Izviđača koji je jako dobra ekipa. Analizirali smo njihovu igru. Odigrali smo odbranu na vrhunskom nivou, ovo je bila evropska utakmica što se tiče odbrane, a napad je bio veoma stabilan. Držali smo se onoga što smo se dogovorili. Čestitam mojim igračima i publici. Dobiti Izviđača sa 11 razlike na bilo kojem terenu zaista nije lako. Mi idemo od utakmice do utakmice. Idemo i u Visoko po pobjedu. Bit će puna dvorana što zbog mene što zbog ostalih dešavanja u rukometu. Lijepo je igrati u prepunom gledalištu, a mi ćemo da ti sve do sebe da i taj meč riješimo u svoju korsit", rekao je Skopljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti