Trener Vogošće PH nakon pobjede nad Bosnom

Skopljak: Podsvjesno smo malo i podcijenili protivnika

Ekipa Vogošće Poljine Hills je večeras u dvorani na Mojmilu upisala trijumf nad sarajevskom Bosnom rezultatom 35:24. Gosti iz Vogošće su tek u drugom poluvremenu slomili otpor Bosne, ali trener ekipe Senad Skopljak nije mogao biti nezadovoljan nakon utakmice.

"Prva utakmica na otvaranju polusezone je uvijek teška. Mi smo naišli na rastrčanu Bosnu punu želje... Podsvjesno smo malo i podcijenili protivnika", prokomentarisao je Skopljak prvo poluvrijeme koje je bilo nešto neizvjesnije.

"Na poluvremenu smo se međutim dogovorili da promijenimo način odbrane, a to se pokazalo na konačnom rezultatu. Iskoristili smo dobru odbranu i kontranapade, pa je naša prednost rasla do konačnih 11 razlike", poručio je trener Vogošće Poljine Hills.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi