4

Komentari (4)

Hulk
DamirS
Mislim da je ovim rezultatom već riješeno pitanje prvaka. Ponadao sam se da će Sloboda voditi neizvjesnu bitku sa Borcem ali su izgleda prejaki Banjalučani.
Ivica_Osim8
Sto Dodik pravi od Borca europski klub na kraju ce Igokeu prikljuciti kao KK Borac
Usamljeni Hashishar
Nema selameta za naš sport dok se 100% ne privatizuju klubovi a za našu državu dok se političari ne počnu baviti samo politikom. Ja bih zabranio zakonom da država ili grad daju ikakve pare pojedinim klubovima. Podrzati sport uopste da ali klubove what the ****??? Šta ima npr grad Zenica davati pare Celiku? Neka grad pravi bolnice, puteve, kanalizaciju a neka klubovi traže pare od sponzora, privatnika i prodaje igrača.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.