Sloga je već sada hit: Euforija u Gornjem Vakufu već počela

Krenula prodaja članskih karata

Sloga je već sada hit: Euforija u Gornjem Vakufu već počela

Rukometni klub Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje uveliko se priprema za nastup u Premijer ligi BiH koju su izborili fantastičnom serijom u proljetnom dijelu sezone u Prvoj ligi FBiH.

Nakon što su ugovore produžili članovi iz prethodne sezone Alen Čaber i Abid Karamustafić, iskazavši neizmjerno zadovoljstvo što će ostati još u ovoj sredini, te nakon urađenog redizajna klupskog grba, danas je počela prodaja članskih VIP karata i godišnjih ulaznica.

I prije no što je počela na adresu kluba stigli su brojni zahtjevi iz dijaspore za rezervacijom ulaznica. Za nepuna 24 sata veliki broj naših navijača, simpatizera i prijatelja javilo se da obezbijede svoju ulaznicu odnosno na taj način pomognu radu kluba, pa su 15 VIP zlatnih karata prodano i one će otići put Munchena, Zuricha, Sjedinjenih Američkih Država, Austrije, Slovenije...

Zanimljiva anegdota vezana je za prošlogodišnju prodaju: Naime prva Zlatna članska kartica otišla je u ruke predsjednika Saliha Karalića nakon velike koji ju je uspio ugrabiti prije bivšeg sekratara. Ove godine Zlatnu VIP kartica sa startnim brojem 1 za koju je bilo veliko interesovanje, nekadašnji sekretar kluba Mustafa Idrizović rezervirao je još prije mjesec, a sve kako bi se osvetio Karaliću.

Ipak neposredno pred samu prodaju u klub su se javili roditelji Ismeta Hodžića budući da je maleni Ismet izrazio želju da bude vlasnik Zlatne VIP kartice sa brojem 1. Iz kluba su kontaktirali Mustafu koji je odmah sa zadovoljstvom već rezervisani broj 1 prepustio malom Ismetu.

Sjajna gesta, za svaku pohvalu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iz kluba su također obavijestili i da su prvi vlasnici godišnjih ulaznica njihovi vjerni navijači Alam i Josipa Hađiabdić.

Inače, 16. juna u Gornjem Vakufu bit će upriličena svečana proslava osvajanja šampionskog naslova u Prvoj Ligi FBiH i plasmana u Premijer ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi