Sloga zagorčala život Gradačcu

Ekipa iz Doboja slavila u Gradačcu

Sloga zagorčala život Gradačcu

A. Beganović

U prvom susretu 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine rukometaši Sloge iz Doboja su u Gradačcu bili bolji od istoimene domeće ekipe (24:23).

Rukometaši Gradačca su na domaćem terenu prosuli jako važne bodove u borbi za goli premijerligaški život. 

Šestoplasirana Sloga je bolje otvorila susret i većim dijelom prvog poluvremena bila je u vodstvu da bi na domor ekipa iz Doboja otišla sa viškom od četiri gola (16:12).

U drugom dijelu su domaći zaigrali nešto bolje, uspjeli su sustići prednost gostiju iz Doboja. Imali su domaći kod rezultata 24:23 za goste i napad za izjednačenje, no na njihovu žalost nisu ga uspjeli realizovati, pa su ostali bez boda.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Najefikasniji u redovima pobjedničke ekipe bili su Gavrić sa osam, te Bosić sa pet pogodaka, dok su Grahovac sa šest, te Božić i Haseljić sa poi pet pogodaka bili najučinkovitiji kod Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi