Službeno: Zahirović potpisao za RK Bosna

Stiže iz Kaknja

Službeno: Zahirović potpisao za RK Bosna

E. Čaušević

Nakon Ismira Salkića i Belmina Nadarevića, još jedan mladi rukometaš je potpisao ugovor sa sarajevskom Bosnom. 

Radi se o Selminu Zahiroviću, koji u redove Studenata dolazi iz ekipe Kaknja. Osamnaestogodišnji Zahirović, koji igra na poziciji desnog krila, nije krio zadovoljstvo potpisom ugovora sa višestrukim prvakom BiH.

"Zahvalio bih se ljudima iz RK Bosna na korektnosti pri pregovorima i ukazanom povjerenju. Dao sam maksimum na odrađenim treninzima, što je i prepoznato od strane čelnika kluba te smo, na obostrano zadovoljstvo, potpisali ugovor", rekao je Zahirović, te dodao:

"Nova uprava ima jasan cilj i strategiju rada za nadolazeću sezonu, a sigurno da ću u svakoj utakmici za svoj novi klub nastojati dati sve od sebe kako bi, zajedno sa svojim saigračima, ostvario zacrtane ciljeve".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi