Solari sigurni u Tešnju
Tuzlaci su večeras u Tešnju ostvarili novu i poprilično sigurnu pobjedu

Nova pobjeda rukometaša Slobode

Solari sigurni u Tešnju

E. Škorić

Rukometaši tuzlanske Slobode gostovali su večeras u Tešnju, gdje ih je dočekala ekipa Bosne TS.

Gosti iz Tuzle vodili su na poluvremenu 20:14, a na kraju su slavili sa ubjedljivih 37:29.

Najefikasniji u ekipi Slobode bili su Benjamin Hrustić koji je postigao osam pogodaka, dok su Enes Skopljak i Arnad Hamzić postigli po sedam, Davor Kadić pet, Dino Mehić i Mirza Jusufović po tri, Bakir Hajdarević dva te Ermin Jusić i Harun Hamzabegović po jedan pogodak.

U domaćoj ekipi najviše pogodaka postigli su Zlatko Isaković osam, Miloš Maksimović četiri, Dražen Kuzmić, Nikola Sauka, Emir Mujkanović i Haris Isaković po tri, Franjo Duđak dva dok su po jedan pogodak postigli Refik Bašić, Tarik Kantić i Dženan Okić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sloboda nakon devet kola ima osam pobjeda i jedan poraz, te je drugoplasirani tim Prve lige FBiH - Sjever.  Tešanjci imaju jednu pobjedu i osam poraza u dosadašnjem dijelu sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi