Spremaju se velike promjene u kadru Sloge iz Doboja

Trener Dugić najavio čistku

Spremaju se velike promjene u kadru Sloge iz Doboja

E. Škorić

U rukometnom klubu Sloga iz Doboja najavljena je velika čistka tokom zimske pauze.

Rukometaši Sloge su doživjeli i 12. poraz u SEHA ligi, da bi u posljednjem kolu u prvenstvu izgubili od Vardara u Tesliću. Trener Aleksandar Dugić najavljuje da je duel sa Makedoncima za mnoge igrače bio posljednji u dresu Sloge.

 

"Jasno je da je Vardar kvalitetnija ekipa od nas, ali već nekoliko puta sam ponovio da me boli apatija koja se uvukla u moju ekipu. Neki igrači jednostavno ne pružaju koliko mogu i u idućih desetak dana predložiću upravi igrače kojima nisam zadovoljan i koji mi više nisu potrebni", rekao je Dugić, dodavši:

 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Ne mogu da shvatim da lošiji igrači, kada igraju protiv boljih, nemaju nimalo želje ni motiva da nedostatak kvaliteta nadoknade borbenošću, što je bio slučaj u većini naših utakmica."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.