Srđan Gavrić novo pojačanje Vogošće

Dojučerašnji igrač Sloge predstavljen u Vogošći

Srđan Gavrić novo pojačanje Vogošće

Jutros je u prostorijama RK Vogošća u prisustvu predsjednika kluba Fetaha Kadrića potpisan ugovor sa Srđanom Gavrićem koji je stigao iz dobojske Sloge.

"Zadovoljan sam prelaskom u RK Vogošću u ovom prelaznom roku. Iz priče sa Upravom kluba i trenerom saznao sam da će biti jaka konkurencija u timu, dosta igrača konkuriše na svim pozicijama u ekipi, ali predstoji nam borba na 3 fronta tako da je sasvim razumljiv taj broj igrača. Privukle su me ambicije kluba za sljedeću sezonu kao i učestvovanje u evropskim takmičenjima. Poznajem dosta igrača iz ekipe tako da mislim da neće biti problema što se tiče uklapanja, a tu je svakako i moj prijašnji saigrač Boris Bosić koji će mi pomoći oko lakše aklimatizacije“, rekao je Gavrić, koji igra na poziciji lijevog beka.

„Moram istaći da smo veoma zadovoljni dolaskom Srđana. On je jako dobar momak i odličan igrač. Već smo ranije imali priliku da ga dočekamo u našem klubu i zasigurno će se brzo uklopiti u ekipu i pokazati svoje kvalitete“, poručio je predsjednik Vogošće Fetah Kadrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi