Stepančić zamijenio PSG sa Pick Szegedom

Hrvatski rukometaš ima novi klub

Stepančić zamijenio PSG sa Pick Szegedom

Ponajbolji hrvatski rukometaš Luka Stepančić napustio je redove Paris Saint-Germaina.

Stepančić je u Francuskoj nastupa od 2016. godine kada je stigao iz Zagreba, ali kako je u posljednje vrijeme bio u sjeni Nedima Remilia, odlučio se na promjenu sredine.

Nova stanica u Stepančićevoj karijeri je Pick Szeged, koji ove sezone igra odličan rukomet, kako u Ligi prvaka tako i prvenstvu, a s mađarskom klubom je navodno već potpisao ugovor.

Stepančić u novoj sredini sasvim sigurno neće imati problema s prilagodbom, pošto ga u Pick Szeged čekaju Mirko Alilović, Marin Šego i Alen Blažević s kojima je dosad dijelio svlačionicu i u reprezentaciji Hrvatske.

Špekuliše se kako će Stepančića u Paris Saint-Germainu zamijeniti Dainis Krištopans koji inače nastupa za Vardar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi