Studenti oslabljeni protiv Constance

Liga prvaka za rukometaše

Studenti oslabljeni protiv Constance

Adnan Beganović

Rukometaši Bosna BH Gasa u 4. kolu Lige prvaka sutra će odmjeriti snage sa Constancom. Popularni Studenti danas će otputovati u Rumuniju, a Irfan Smajlagić za ovaj susret neće moći računati na čak pet igrača.

Naime, zbog povreda u sastavu Bosne najvjerovatnije neće biti, Savića, Nekića, Divkovića, Arnaudovskog i Čelice, no Smajlagić i pored svih problema napominje da ne smije biti straha.

"Ima nas toliko, koliko ima, bit će teško. ali straha ne smije biti. Mnogo je faktora koji idu u prilog Constanci, ali idemo platiti školu, pa vidjeti koliko možemo", rekao je Smajlagić za Avaz i dodao:

"Gledali smo rumunjsku momčad i mislim da su kvalitetni. Neko ih posmatra kroz prizmu do sada odigrane tri utakmice u Ligi prvaka, no treba vidjeti od koga su poraženi, od Zagreba, Flensburga i Ciudad Reala. Da nisu možda trebali nekog pobijediti? Atmosfera je tamo dosta neugodna, tribine su udaljene nekoliko metara od parketa. Sve su to stvari na koje se treba adaptirati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.