Šuman jasan: Svaka pobjeda znači mnogo i otvara nam put ka Evropskom prvenstvu

Selektor rukometne reprezentacije BiH

Šuman jasan: Svaka pobjeda znači mnogo i otvara nam put ka Evropskom prvenstvu

E. Oštraković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas na Ilidži pred dvomeč koji će odigrati sa Estonijom.

Tom prilikom izjavu za medije dao je selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Bilal Šuman.

"Danas je okupljanje. Nedostajat će mi nekoliko igrača koji će se priključiti 1. januara, odmah poslije nove godine. Danas i sutra ćemo odraditi tri treninga, tako da će momci imati slobodan jedan dan. Nakon toga nastavljamo do 3. januara kada putujemo u Estoniju. Očekujem ekipu u punom sastavu, osim Ivana Karačića, koji nije dobio dozvolu kluba da dođe na okupljanje", rekao je selektor reprezentacije BiH, Bilal Šuman, te je dodao:

"Srđan Predragović ima problema sa leđima, te ga neće biti na okupljanju, kao ni Senjamina Burića, koji će zbog porodičnih razloga propustiti okupljanje. Svi ostali igrači su na okupu. Znamo šta nam znače ove dvije utakmice. Estonija je u Austriji bila blizu pobjede. Sve u svemu, sa optimizmom idemo tamo, znamo šta nam znače bodovi. Svaka pobjeda znači mnogo i otvara nam put ka Evropskom prvenstvu", završio je Šuman.

Top Komentari

Mowzilla
Samo hrabro
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti