Šuman: Ne možemo izaći iz ove kože i vidjet ćemo kako će sve to izgledati

Rukometaši putuju za Njemačku

Šuman: Ne možemo izaći iz ove kože i vidjet ćemo kako će sve to izgledati

E. Čaušević

Rukometaši BiH sutra igraju u gostima protiv Njemačke meč u okviru prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naši rukometni Zmajevi znatno oslabljeni putuju u Njemačku jer je koronavirus "poharao" bh. tim. Ipak, EHF nije pristao da se utakmica odgodi, te naš tim mora ići na megdan jakim Nijemcima.

Poznato je da će Bilal Šuman moći računati na samo 11 rukometaša, te će ovo biti izuzetno težak zadatak za našu ekipu.

Pred odlazak za Njemačku Šuman je otkrio svoja očekivanja.

"Imamo odluku EHF-a da moramo igrati bez obzira koje se dešavaju kod nas. Imali smo spisak od 35 igrača, a od tih 35 igrača čak 20 igrača ne može da bude ovjde. Onda smo se okupili s 18 igrača, desilo nam se to što nam se desilo da smo imali pozitivnih i igrača u izolaciji i ostali smo na 11 igrača. Znamo da to nije dovoljno, ali odluka je takva kakva jeste i mi danas putujemo za Njemačku. Šta reći, možda no comment, ali Bože moj to je to i ne možemo izaći iz ove kože. Vidjet ćemo kako će sve to izgledati. Imamo igrače koji nikad nisu igrali zajedno, ali šta ćemo", rekao je Šuman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi