Šuman odabrao 16 igrača na koje će računati večeras protiv Bjelorusije

Pred BiH velika utakmica

Šuman odabrao 16 igrača na koje će računati večeras protiv Bjelorusije

Ostala su još samo dva sata do historijske utakmice za bh. rukomet.

Naši Zmajevi u Mejdanu dočekuju Bjelorusiju i u slučaju pobjede ili remija idu direktno na Evropsko prvenstvo što bi nam bio prvi nastup u historiji na ovom takmičenju.

Naš selektor Bilal Šuman odabrao je 16 rukometaša na koje će računati u večerašnjem meču, a oni su:

Benjamin Burić, Nebojša Grahovac, Senjamin Burić, Dino Hamidović, Ibrahim Haseljić, Mirko Herceg, Ivan Karačić, Dejan Malinović, Igor Mandić, Alen Ovčina, Marko Panić, Josip Perić, Nikola Prce, Srđan Predragović, Mirsad Terzić i Muhamed Toromanović.

S druge strane, za Bjelorusiju će igrati sljedeći rukometaši;

Baranau, Bohan, Brouka, Gajdučenko, Karalek, Karvacki, Kišou, Kulak, Kuleš, Lukjančuk, Nikulenkau, Puhouski, Saldacenka, Šilovič, Vailupau i Jurinok.

Susret počinje od 20.00 sati.

Top Komentari

Aconcagua
Nek provjere spisak par puta...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi