Sutra žrijeb polufinalnih parova

Završnica rukometnog Kupa BiH

Sutra žrijeb polufinalnih parova

A. Beganović

Izvršni odbor  Rukometnog  saveza Bosne i Hercegovine u petak će obaviti žrijeb  polufinalnih parova završnice Kupa BiH u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Na sjednici će također biti određeni organizatori navedenih takmičenja. U muškoj konkurenciji za domaćina turnira kandidirali su se rukometni klubovi Goražde, Krivaja - Zavidovići  i Bosna BH Gas - Sarajevo, dok kod žena nije bilo zainteresiranih klubova za organizaciju završnice Kupa.

Kod rukometaša u završnicu Kup-a plasirali su se branilac naslova Bosna BH gas, Izviđač Mi grupa, Goražde i Krivaja, a kod žena braniteljice naslova  Borac, Ilidža, Katarina i Ljubuški.

Završnica Kupa BiH za rukometaše igrat će se 7. i 8. maja, dok će rukometašice turnir igrati 28. i 29. maja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.