Sve se može, kad se hoće: Rukometašice izgurale autobus iz snijega
Rukometašice Podravke nisu dozvolile da im neočišćeni put bude prepreka na putu do Rumunije gdje od 18. decembra igraju na Međunarodnom turniru

Podravka na putu za Rumuniju

Sve se može, kad se hoće: Rukometašice izgurale autobus iz snijega

E. Škorić

Rukometašice Podravke našle su se u nesvakidašnjoj situaciji na putu za Rumuniju.

Podravka je jučer krenula na put prema Rumuniji, ali je usljed vremenskih neprilika snijeg zatrpao autobus koji nije mogao da nastavi kretanje.

Ipak, neočišćeni putevi nsu spriječili Podravku da otputuje na Međunarodni turnir u Brasov.

Trener Zlatko Saračević je odgrtao snijeg ispod kotača, a onda su igračice zajedničkim snagama uspjele da izguraju autobus težak 15 tona.

"Nakon večere naše su cure umjesto večernjeg treninga morale pomoći našim vozačima da nastavimo put. Trener Zlatko Saračević odgrtao je snijeg dok su cure zajedno sa stožerom punom snagom izgurale iz snijega 15 tona težak autobus. Snažne naše djevojke odlično su odradile ovaj zadatak, a ovo je jedna od ledenih avantura koja će nam ostati u sjećanju", poručili su iz Podravke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi