Tahirovićev jaran: Ostarjeli Kraus zabio 18 golova u Bundesligi!

Strašan podvig

Tahirovićev jaran: Ostarjeli Kraus zabio 18 golova u Bundesligi!

Michael Kraus ni u 36. godini nije za starog rukometnog gvožđa.

Prijatelj našeg proslavljenog golmana Enida Tahirovića i njegov nekadašnji saigrač iz HSV-a kada je ovaj klub harao Njemačkom i Evropom u posljednjem je kolu zabio nevjerovatnih 18 golova. Toliko u našoj Premijer ligi ne zabije nekad ni čitava jedna ekipa.

Srednji bek Stuttgarta predvodio je svoj tim u trijumfu nad Hannoverom 37:34 uz samo tri pogotka sa linije sedam metara. Najbliži njemu bio je hrvatski internacionalac i saigrač Robert Markotić, koji je zabio četiri gola.

Stuttgart je 11. na tabeli njemačke Bundeslige, Hannover deveti. Prvo mjesto drži Flensburg našega Benjamina Burića sa maksimalnih 18 bodova iz devet mečeva, koliko ima i Magdeburg.

Top Komentari

addi
Maschine Alter! Respekt!!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi