Terzić: Bilo je jako teško igrati ovdje, čestitam momcima na ekstremnoj borbenosti

Iskusni bh. rukometaš nakon velike pobjede

Terzić: Bilo je jako teško igrati ovdje, čestitam momcima na ekstremnoj borbenosti

Rukometaši BiH su otvorili kvalifikacije za Evropsko prvenstvo pobjedom u Bjelorusiji nad selekcijom domaćina.

Naša reprezentacija je slavila rezultatom 29:30 nakon velikom preokreta, a sjajnu predstavu je pružio i naš iskusni rukometaš Mirsad Terzić.

"Moram reći da smo u prvom poluvremenu napravili mnogo grešaka i da je to razlog razlike od četiri gola na poluvremenu. U drugom smo igrali mnogo sigurnije, izgubili smo jednu loptu, a i golmani su uvezali nekoliko odbrana", poručio je Mirsad Terzić za SportSport.ba nakon pobjede u Bjelorusiji, pa dodao:

"Jako je teško igrati ovdje, veliki respekt imamo prema Bjelorusiji i moram reću da su ovo jako važni bodovi. Ali oni nam ništa neće značiti ako ne nastavimo u ovom ritmu... To znači da se od večeras spremamo za Češku! Želim da čestitam momcima na ekstremnoj borbenosti svih 60 minuta i ovom prilikom pozivam sve Bosance i Hercegovce da dodju u Tuzlu u subotu da se svi zajedno borimo sa Češkom."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi