Terzić presretan: Uradili smo veliki korak naprijed!

Veliki uspjeh naše reprezentacije

Terzić presretan: Uradili smo veliki korak naprijed!

S. Mlaćo

Rukometna reprezentacija naše zemlje stigla je u Sarajevo. Naši momci izborili su plasman na EP i sada mogu da slave.

Jučer smo savladali Češku i pokazali da imamo kvalitetnu reprezentaciju, a prezadovoljan je danas bio i sjajni kapiten Mirsad Terzić koji se obratio medijima.

"Uradili smo veliki korak naprijed. Hvala prisutnima. Moram čestitati pred svima svim saigračima i koji nisu sa nama. Njihov učinak je bio jako veliki i svaka kap znoja koja je prolivena jučer i bez njih je za njih. Znam da je teže biti ispred tv-a, nego na utakmici. Hvala i trenerima... Za mene lično je veoma bitno sezonu završiti pobjedom i otići na odmor nasmijan", kazao je kapiten naše reprezentacije Mirsad Terzić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi