Terzić: Kako su Rusi mogli doći da nam sude?

Bh. rukometaš nakon meča

Terzić: Kako su Rusi mogli doći da nam sude?

Ponajbolji bh. rukometaš Mirsad Terzić nije mogao biti zadovoljan nakon večerašnjeg poraza naše selekcije u Mejdanu od Bjelorusije 31:35.

Bh. tim je imao meč loptu za plasman na Euro, ali je nije iskoristio.

"Pa, mislim da smo srljali, nismo ispoštovali dogovor. Ne mogu navesti nijedan segment koji je funkcionirao. Sudije također, Rusi su, kako su mogli doći ovdje da sude? Ali, eto to je EHF. Mi smo Savez koji jedva stoji na nogama. Mi smo mala ekipa. Ali, ne treba tražiti izgovor, bili smo loši", rekao je Terzić pa dodao:

"Nisu nas Bjelorusi iznenadili. Igrali su im svi najbolji igrači. Čestitam im. Oni su svoj posao uradili. Na nama je idemo u Češku i pokušamo osvojiti bodove".

Zahvalio se i publici.

"Hvala publici, bilo je divno večeras igrati pred njima. Žao mi je što barem nismo izvukli remi".

Top Komentari

Leo
Nećemo sad o sudijama, završite tu utakmicu protiv Češke pa se spremajte za Euro.
2 0
Panjevi7
Nije ponajbolji naš rukometaš,nego rukometaš svjetskog kalibra i to godinama! Što ovi mediji znaju naturiti mišljenje to je čudo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi