3

Komentari (3)

hake
Pobijedi li se kad jebem vas u dupe Ljubuško? Sramotite se samo, ajde kući se vraćajte u ligu da vas i ostali deru iz BiH.
Blabla12
Ma koga ćeš ti jeb.. ? Ne znam koliko pratiš rukomet i pratiš li uopće, ali ovaj Izviđač je 6 puta osvojio ligu BiH, 2 puta kup, natjecao se u rukometnoj LP... Kroz taj Izviđač u jače klubove otisnuli su se mnogi, poput braće Burić, Terzića, Harmandića, Šege, Alilovića, Buntića... Nadalje, u ovoj utakmici Meshkov je igrao u najjačem sastavu (Ivić, Obranović, Shkurinskiy, Baranau, Đukić, Pešić...) dok je kod Izviđača hendikep ionako slaba vanjska linija, a već par utakmica nema Marka Vukića. Također, za Izviđač u prvom sastavu igra dosta mladića od 18/19 godina, a to su : srednji vanjski Alilović, lijevo krilo Mišetić, vratar Mandić, pivot Mišetić, lijevo krilo Vukšić. Međutim, ovim kvazi-novinarima s ovog kvazi-portala najlakše je napisati kako je težak poraz, kako se nisu proslavili i slično, dok pišu kilometarske članke o Icardijevoj ženi i njezinim oblinama. Čovjeku dođe da se zapita je li ovo sportski portal ili nekakva playboy stranica.
Laola
Kakve to veze ima sto su vas ljudi rasturili, ako je tako sto kazes sto ne igrate bh. ligu a ne sramotite drzavu. klub i grad ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.