Tomić: Jedinstvu želim mnogo sreće u nastavku prvenstva
Foto: TuzlaLive

Bivši trener Jedinstva za SportSport.ba

Tomić: Jedinstvu želim mnogo sreće u nastavku prvenstva

E. Dindić

Mnogi su ostali iznenađeni kada su jutros pročitali da Zvjezdan Tomić više nije trener Labudica. Nakon 5,5 godina rastanak Tomića i Jedinstva dogovoren je sporazumno.

Upravni odbor kluba na sjednici koja je održana sinoć zaključio je da su rezultati koji su postignuti u prvom dijelu sezone nezadovoljavajući.

Tim povodom kontaktirali smo sada već bivšeg trenera Labudica da nam da svoje viđenje na odluku upravnog odbora.  Tomić  je za portal SportSport.ba kratko je prokomentariso odluku o otkazu:

"Upravni odbor je donio takvu odluku, i to je to. Jedinstvu želim puno sreće u nastavku sezone i mnogo dobrih rezultata. Što se mene lično tiče odmoriću se dobro do Nove Godine i onda idemo u nove projekte".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Zvjezdan Tomić je bio na klupi rukometašica Jedinstva od 2011.godine, te je tuzlanske rukometašice od najnižeg ranga takmičenja doveo do Premijer lige. 

Prošle godine bio je viceprvak i finalista kupa Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi