Tomislav Nuić ponovo u Hrvatskoj

Reprezentativac BiH

Tomislav Nuić ponovo u Hrvatskoj

Rukometni reprezentativac BiH Tomislav Nuić karijeru nastavlja u Hrvatskoj.

U posljednje dvije i pol godine Nuić je nastupao u Turskoj za Bešiktaš, no sada se odlučio vratiti u Hrvatsku i potpisati za Dubrovnik.

Radi se o klubu koji se o klubu koji se u tamošnjem prvenstvu nalazi na posljednjem mjestu, a osim Nuića, kao pojačanje u borbi za opstanak angažovan je još jedan bh. rukometaš, Tarik Kasumović.

Kroz dosadašnju karijeru Nuić je, podsjetimo, ranije igrao još za Izviđač, Sisciju i Nexe. Već duži niz godina je i reprezentativac BiH, a minulo Svjetsko prvenstvo je bio primoran propustiti zbog povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi