Trener Gorenja: Dolazimo po bodove

Liga prvaka za rukometaše

Trener Gorenja: Dolazimo po bodove

Adnan Beganović

Uoči možda i najvažnijeg duela u Ligi prvaka, i za našeg šampiona Bosnu BH Gas, ali i za Gorenje, trener slovenačke ekipe Branko Tamše izjavio je da u Sarajevo dolaze po pobjedu.

"U odnosu na prvi susret sa Bosnom imamo puno novih igrača u ekipi, no mislim da nam to neće predstavljati problem. Moji igrači u posljednja dva prvenstvena susreta pokazali su da su veliki borci i ja vjerujem u njih", rekao je trener Gorenja i dodao:

"U četvrtak je za nas počela operacija Bosna. Analiziramo njihovu igru i pripremamo taktiku. Radi se o dobroj ekipi, no sport je takav da u svakom trenutku morate misliti samo na pobjedu. Naša prednost je jaka odbrana i nadam se da ćemo u Sarajevu uspjeti nametnuti naš koncept igre koji se zasniva na požrtvovanoj odbrani i mnogo "lakih" golova."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti