Tri bundesligaša u polufinalu
Rhein-Neckar Löwen izborio plasman u polufinale

Rukometna Liga prvaka, četvrtfinale

Tri bundesligaša u polufinalu

Sigurnom pobjedom protiv Čehovskih medveda (36:28) rukometaši njemačkog bundesligaša Löwena uspjeli su nadoknaditi zaostatak od dva gola (31:33) iz prvog međusobnog susreta i tako se plasirati u polufinale  rukometne Lige prvaka.

Rusi su pokušali sve kako bi spriječili i treći njemački klub da uđe u polufinale elitnog evropskog takmičenja, ali su domaćini bili bolji te su na kraju pred oko 6.000 gledalaca došli do polu-završnice.

Prije Rhein-Neckar Löwena, među četiri najbolja tima Starog kontinenta plasirali su se Kiel, Hamburger i španski Ciudad Reala, aktuelni prvak Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti