Tri gola Harmandića u novoj pobjedi Wetzlara

Tri iz tri

Tri gola Harmandića u novoj pobjedi Wetzlara

Adnan Beganović

Kompletirano je 3. kolo rukometne Bundeslige u kojem je Wetzlar uz tri gola bh. reprezentativca Adnana Harmandića savladao Grosswallstadt (26:25).

Nakon tri kola rukometaši Wetzlara iznenađujuće se nalaze na vrhu tabele sa tri pobjede. Sinoć je u Rittal Areni na koljena bačen Grosswallstadt. Najefikasniji u redovima Wetzlara bio je Philip Muller sa 6 golova, dok je kod poraženih sa 7 golova najefikasniji bio Michael Thiede.

Goppingen, kojeg s klupe predvodi bh. stručnjak Velimir Petković poražen je na gostovanju u Berlinu. Domaći Fuchse je pred nešto više od 10.000 gledalaca slavio sa 29:26. Do pobjede su berlinsku momčad vodili Konstantin Igropulo sa 9, te Sven Christophersen sa 7 golova. dok je Pavel Horak sa 8 golova bio najefikasniji kod Goppingena.

Gummersbach našeg Emira Kurtagića pred svojim navijačima je sinoć savladao Essen (29:27). Kentin Mahe sa 8, te Adrian Pfahl sa 7 golova bili su najefikasniji kod Gummersbacha, dok su Ole Rahmel i Julius Kuhn sa po 7 golova bili najefikasniji kod Essena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije